ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Το φροντιστήριο δημιουργήθηκε εδώ και δεκαεπτά χρόνια από το Γ.Μ. Σπηλιώτη και τους συνεργάτες του. Προηγούμενα ο ιδρυτής του φροντιστηρίου είχε διατελέσει καθηγητής σε δημόσια σχολεία, καθηγητής σε μεταλυκειακά κέντρα, δημόσιες σχολές ΟΑΕΔ, σε κεντρικά φροντιστήρια και μέτοχος επί σειρά ετών στο Κεντρικό Φροντιστήριο Αθηνών. Το φροντιστήριό μας έχει στελεχωθεί από έμπειρους καθηγητές που είναι άριστοι γνώστες του αντικειμένου που διδάσκουν, αλλά και άριστοι παιδαγωγοί. Οι καθηγητές μας στέκονται δίπλα στον υποψήφιο ο οποίος βέβαια μαθαίνει να σέβεται τους δασκάλους τους και τους κόπους του.

     Στο φροντιστήριό μας, υπάρχει τμήμα εκδόσεων των βιβλίων των καθηγητών μας. Τα βιβλία αυτά έχουν πανελλήνια κυκλοφορία.  Έχουν δε γίνει και μεταφράσεις έργων μεγάλων επιστημόνων του εξωτερικού (π.χ. G. Polya, Berman κ.λ.π.)

 

     Κατά καιρούς το φροντιστήριό μας έχει συνεργασθεί με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς:

FLASΗ, PLANET, COOL

και τις εφημερίδες:

ΒΡΑΔΥΝΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΛΟΓΟΣ, ΝΕΑ

στις λύσεις των θεμάτων των γενικών εξετάσεων κ.α.

     Οι αρχές πάνω στις οποίες στηρίζεται η λειτουργία και το λειτούργημά μας είναι:

 

α)  Οι καθηγητές αγαπούν και σέβονται τον υποψήφιο και συμπάσχουν μαζί του. Σέβονται ακόμα και τους κόπους των γονέων που πληρώνουν.

β)  Οι καθηγητές μας άριστα καταρτισμένοι ιδρώνουν στον πίνακα παρέχοντας μεγάλο όγκο γνώσεων σε σύντομο χρόνο. Μαθαίνουν τον υποψήφιο να σκέφτεται  διδάσκοντας τις βασικές στρατηγικές και τεχνικές σκέψης αλλά και την πολυπλοκότητα και ιδιαιτερότητα  των επιμέρους προβλημάτων.

γ)  Η απόδοση του υποψήφιου ελέγχεται με τακτικά 3ωρα διαγωνίσματα εκτός ωρών διδασκαλίας και μονόωρα διαγωνίσματα μέσα στο μάθημα. Τα διαγωνίσματα αυτά δεν λειτουργούν σαν μπαμπούλας, αλλά είναι πολύτιμα, γιατί αφ’  ενός μεν ο καθηγητής ελέγχει την αφομοίωση της ύλης που δίδαξε και αφετέρου ο υποψήφιος βλέπει τις αδυναμίες του.

δ)  Η διδασκαλία της ύλης τελειώνει πάση θυσία έως το Μάρτιο και ακολουθούν δύο επαναλήψεις. Η μία ανά κεφάλαιο και η άλλη με μικτά γενικά θέματα.

 

     Με αυτές τις αρχές οι εργαζόμενοι στο φροντιστήριό μας δεν πιστεύουν ότι ασκούν παραπαιδεία (ωραία  καραμέλα) αλλά ότι ασκούν λειτούργημα .

     Τέλος με αυτές τις αρχές το φροντιστήριό μας οδηγεί τον υποψήφιο που νοιάζεται, στην επιτυχία, στο ΑΕΙ!

    

     Το φροντιστήριο χωρίζεται σε δύο βασικά κλάδους:

α)  τον κλάδο προετοιμασίας στο ΑΕΙ

β)  το φοιτητικό κλάδο.

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.